Η εταιρεία μας, ως επίσημος αντιπρόσωπος της DYNAMIC SA στην Ελλάδα από το 1985, βρίσκεται δίπλα σας και μετά την αγορά. Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, εμείς είμαστε παρόντες σε ότι χρειαστείτε για θέματα τεχνικής και τεχνολογικής υποστήριξης.

Με 35 χρόνια εμπειρίας αλλά και τεχνογνωσίας,  η εταιρεία μας προσφέρει άμεση τεχνική υποστήριξη όταν και σε ότι μας χρειαστείτε. Για την όποια βλάβη ή  συντήρηση, εντός ή εκτός εγγύησης, παρέχουμε άμεσο service, βασισμένο εξ ολοκλήρου στον τρόπο κατασκευής του προϊόντος και αποκλειστικά με ανταλλακτικά της DYNAMIC SA. Κάθε επισκευή είναι άμεση και στη σπάνια περίπτωση που μπορεί να διαρκέσει παραπάνω από δύο ημέρες, παρέχουμε μοτέρ αντικατάστασης, ώστε να μη μένετε ποτέ πίσω στη δουλειά σας.

Παράλληλα, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην επιλογή του επαγγελματικού μηχανήματος που ταιριάζει στις ανάγκες σας, ώστε να κερδίσετε τη μέγιστη απόδοση, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα είτε συντήρησης, είτε επιλογής, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τη λύση στο πρόβλημά σας.