Οι μαρκες μας

Triangle
Microplane
Dynamic mixers

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γούναρη 23,
Άλιμος, ΤΚ 17456

+30 211 710 38 84

info@rafailidis.gr

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟ SOLINGEN

Η TRIANGLE® είναι μία τρίτης γενεάς οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Solingen της Γερμανίας, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει εργαλεία κουζίνας από το 1946. Η γκάμα των προϊόντων της TRIANGLE περιλαμβάνει όλα τα επαγγελματικά εργαλεία chef, καθώς και εξειδικευμένα εργαλεία για πρωτότυπη και δημιουργική μαγειρική. Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες λάτρεις της μαγειρικής και του food styling. Μόνιμος στόχος της TRIANGLE είναι η τέλεια λειτουργικότητα, η μέγιστη απόδοση των εργαλείων και η συνεχής σχεδίαση και ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων ασύγκριτης ποιότητας.

SMART TOOLS FOR PERFECT RESULTS

ΜΕ παθος για την λεπτομερεια

Οι μικρές λεπτομέρειες διαφοροποιούν ένα κοινό από ένα εξαιρετικό προϊόν. Η TRIANGLE δίνει μεγάλη σημασία σε αυτές τις λεπτομέρειες και για αυτό κάθε της προϊόν αποδίδει τέλεια στη χρήση του.

Με την ποιοτητα Solingen

Ο σχεδιασμός και η δημιουργία κάθε προϊόντος απαιτεί πείρα, γνώση και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η TRIANGLE εκτελεί και επιβλέπει όλα τα στάδια ανάπτυξης και παραγωγής στην έδρα της, στο Solingen της Γερμανίας, για να είναι βέβαιη ότι κάθε προϊόν πληρεί τις προδιαγραφές του στο 100%.

Βραβευμενος σχεδιασμος

Η TRIANGLE συνεργάζεται με τους γνωστότερους Γερμανούς product designers για να δημιουργήσει προϊόντα βραβευμένα για την καινοτομία, τη λειτουργικότητα και το διαχρονικό στύλ τους.

ΣΕΙΡΕΣ

ΧΡΗΣΕΙΣ

Bestsellers