Description
Ο τρίφτης zester της σειράς Premium Classic της Microplane προσφέρει την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη μέθοδο zesting για να δημιουργήσετε απίστευτα λεπτές φλούδες εσπεριδοειδών.
Παράλληλα, χάρη στις μικρού πάχους λεπίδες του είναι ιδανικός για μοσχοκάρυδο, ξύσμα πορτοκαλιού, τζίντζερ, ξύσμα λεμονιού, σκληρό τυρί, σκόρδο, ξύσμα μοσχολέμονου.
Λεπτομέρειες Προϊόντος
- Τα τρόφιμα κόβονται με ακρίβεια και δεν συνθλίβονται. Το άρωμά τους διαχέεται σωστά και η γεύση βελτιώνεται.
- Το τριμμένο υλικό ολισθαίνει ομαλά και αβίαστα στη χαραγμένη επιφάνεια χωρίς το τριμμένο προϊόν να κολλάει επάνω της.
- Η εργονομική, μαλακή χειρολαβή εξασφαλίζει ασφαλή χρήση και τα ελαστικά πόδια προστατεύουν από γρατζουνιές στην επιφάνεια εργασίας.
- Εξαιρετικά κοφτερός, με λεπίδα από ανοξείδωτο ατσάλι, για χρήση μακράς διαρκείας. Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ.
- Αντιολισθητικά πόδια από καουτσούκ.
- Βολικός καθαρισμός: Απλά ξεπλύνετε με τρεχούμενο νερό και αφήστε να στεγνώσει.
- Πλένεται στο πλυντήριο πιάτων.
- Χρώμα λαβής μπλε σκούρο
Συχνές Ερωτήσεις
Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω έναν τρίφτη;
Εάν είστε δεξιόχειρας, κρατήστε το λεμόνι στο αριστερό σας χέρι με την πλευρά προς τα πάνω σαν να είναι ο λαιμός του βιολιού. Πάρτε τον τρίφτη στο δεξί σας χέρι και βεβαιωθείτε ότι οι αιχμηρές άκρες του κόφτη είναι στραμμένες μακριά από εσάς προς το λεμόνι. Φροντίστε να πιάνετε ελαφρά τις λείες άκρες του τρίφτη (αντίχειρας στη μία πλευρά, τέσσερα δάχτυλα από την άλλη). Τώρα, κινήστε τον τρίφτη στο λεμόνι σαν να παίζετε βιολί. Το ξύσμα μαζεύεται στο πάνω κανάλι. Αυτό ήταν! Απίστευτα λεπτά ξύσματα χωρίς τραυματισμούς! Για χρήση με τυρί, προτείνουμε να το τοποθετήσετε στην κορυφή ενός μπολ.
Τι είναι το ξύσμα;
Το ξύσμα είναι η τριμμένη φλούδα ενός εσπεριδοειδούς. Οι τρίφτες της Microplane δημιουργούν ξύσμα με ελάχιστη προσπάθεια. Τα δόντια είναι ρυθμισμένα έτσι ώστε να μην ξύσετε και τη λευκή ψίχα του εσπεριδοειδούς.
Γιατί να χρησιμοποιήσετε ξύσμα;
Το ξύσμα προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο γεύσης στα πιάτα χωρίς προσθήκη υγρών. Είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να προσθέσετε γεύση χωρίς να προσθέσετε θερμίδες. Μπορείτε να διακοσμήσετε και με ξύσμα προσθέτοντας χρώμα και γεύση.
Θέλω ένα παχύ ξύσμα – γίνεται με αυτό το εργαλείο;
Αυτό το εργαλείο παράγει ψιλό ξύσμα ιδανικό για ψήσιμο και μαγείρεμα. Ένα πιο παχύ ξύσμα μπορεί να δημιουργηθεί με έναν μεγαλύτερο τύπο λεπίδας, όπως μια χοντρή λεπίδα, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο γαρνιτούρας.